Om Korvetten Hybelhotell

Korvetten Hybelhotell åpnet sine dører første gang 1. August 1989. Siden den gang har vi hatt gleden av å være hjem for mange tusen mennesker. Noen har bodd her i mange måneder mens andre har vært med oss bare noen få uker. Vi er stolte over å ha vært en sentral del av både studenters- og omreisende arbeideres liv i over 20 år. Korvetten Hybelhotell er et flott alternativ for deg som jobber eller studerer i Porsgrunn-området og har behov for å leie bosted på kort eller lengre basis. Hos oss kan du leie rom fra en uke til mange måneder. Skulle du trenger mer, eller mindre plass, kan du hos oss enkelt og fleksibelt booke den løsningen som passer for deg. Vi legger vekt på god standard til rimelig pris. Alle rommene våre er oppusset de siste 5 årene og alle holder en meget god standard. For oss er det viktig at alle trives godt og selv om man bare leier et rom, er de innredet for å gi best mulig brukervennlighet. Dette oppnår vi blant annet ved å benytte oss av smarte løsninger hvor møbler har flere bruksområder og smarte skapløsninger gjør sitt til å frigjøre gulvplass.

Hva inngår i rommet?

Rommene her på Korvetten Hybelhotell består av 87 hybler på 18 kvm størrelse og 26 større rom på 25 kvm. Alle de små hyblene inneholder enkelseng, lite spisebord med to stoler, to skap, en lenestol og 28” flatskjerm. I tillegg er alle rom utstyrt med en liten vask, kjøleskap og en vannkoker.
Våre store rom på 25 kvm inneholder alle enkelseng, spisebord med 4 stoler, to skap, en toseters sofa og 28” flatskjerm. I tillegg er alle rom utstyrt med en vask, lite kjøleskap og en vannkoker. Av de 26 store rommene kommer 10 av dem med dobbelseng.

Inkludert i husleien er nye sengeklær og håndklær en gang i uken. Om man ønsker kan man for et lite tillegg i prisen få rommet vasket hver uke. Ellers følger også høyhastighets bredbånd og en standard tv-pakke med. For alle som leier i mer enn 6 måneder er det mulig å utvide tv-avtalen til å inkludere ulike sport- og filmkanaler mot et tillegg i månedlig leie. Hotellet går over 5 etasjer og alle etasjer har et eget velutstyrt kjøkken og felles oppholdsrom med stor flatskjerm og sittegrupper, samt felles toaletter og 10 private dusjrom. Hotellet har 3 heiser og alle etasjer har egne romslige terrasser. Utenfor hotellet finner man rikelig med parkeringsplasser og alle rom er tildelt en privat parkeringsplass. I tillegg er det 15 gjesteparkeringer.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle som bor hos oss skal være en del av et godt miljø. Vi sørger for at alle fellesarealer vaskes to ganger i uken og alle beboerne har tilgang på romslige spise-og hvilerom med sofagrupper, tv, dvd og trådløst internett over hele bygget. I tillegg finner man i kjelleren på hotellet et stort fellesrom på ca 150 kvm med tv, bordtennis, biljard m.m. Det finnes også et eget treningsrom med tredemølle, spinningsykkel og div. vekter. Beboere kan også leie sykkel på dags- eller ukesbasis. Ellers finner man i kjelleren flere låste boder beboere som leier for lengre perioder kan leie for en meget hyggelig pris. Beboerne har også tilgang til et felles vaskerom med flere vaskemaskiner og tørketromler som inngår i husleien.

Korvetten Hybelhotell ligger idyllisk til bare minutter fra Brevik sentrum. Vi har store opparbeidede uteområder med flere sittegrupper, solsenger og grillmuligheter. På baksiden av hotellet vil man finne en stor og åpen slette som passer ypperlig til fotball, badminton og andre aktiviteter.

Korvetten Hybelhotell opplever i perioder meget høyt belegg, så vi vil anbefale alle som trenger rom over en lengre periode å kontakte oss i god tid.